Autoruiten blinderen

Voordelen van autoruiten blinderen

 

Wij zorgen ervoor dat uw auto op een professionele wijze wordt voorzien met de door u gekozen MH-folie. Uw auto wordt zorgvuldig in een verzekerde, speciaal ingerichte ruimte behandeld.

Autoruiten blinderen gebeurt met zonwerende raamfolies, speciaal ontworpen om inkijk en warmte tegen te gaan. Door een unieke procedure, waarbij de polyester folie uit 6 gemetaliseerde lagen kan bestaan, heeft deze raamfolie een zeer lange levensduur en garandeert de folie op een autoruit een warmtewering van minimaal 30 tot 70%. Het hoge UV-block (99%) houdt verkleuring van uw interieur tegen. Tevens houden wou ons strict aan de wettelijke normen.
Er zijn verschillende tinten leverbaar van licht naar donker, waarbij de donkere tinten vaak worden gebruikt om de ramen te blinderen en inkijk te voorkomen. De folies waarmee wij uw autoruiten blinderen zijn altijd van een krasvaste coating voorzien, zodat de folie niet beschadigd wordt bij het wassen en reinigen van de autoruiten.
Als wij uw autoruiten blinderen, geeft uitstraling, privacy en warmtewering. Dit laatste is erg praktisch als u belangrijke bagage en/ of een baby vervoerd.

Autoruiten blinderen is veilig!

Bij een zijdelingse aanrijding wordt dankzij de folie het glas bij elkaar gehouden! Zonder folie zou het kapotte glas tussen uw gezicht en de airbags komen, met gezichtsverminking of blindheid tot gevolg…

Wij geven u graag advies over glasfolies en de diverse tinten. Uiteraard blinderen wij met gecertificeerde folies, hierbij krijgt u een certificaat zodat u bij een controle van de politie kan aantonen dat er getint is volgens de wettelijke normen!