Loading...

Onze bedrijfsnaam MH Glasfolie is Tintlab geworden,

bekijk onze nieuwe website op www.tintlab.nl

Voor actuele informatie neem per e-mail of telefonisch contact met ons op.

Unieke werkwijze

MH Glasfolie bestaat uit een jong en gedreven team en heeft al jarenlange ervaring in het monteren van glasfolies. We zijn gespecialiseerd in glasfolies voor zowel utiliteitsbouw als automotive en werken met diverse autodealers en occasioncenters.

Bij ons staat kwaliteit en professionaliteit op nummer 1. Wat ons zo scheidt van andere autotintbedrijven is dat wij een unieke werkwijze hebben.

Unieke werkwijze in 5 stappen

1. Auto ophaalservice

Komt het u niet uit om uw auto bij ons af te zetten? Geen probleem. Wij kunnen uw auto ophalen en terugbrengen als hij klaar is.

2. Demonteren van de portierruiten

Omdat we kwaliteit willen leveren plakken we de portierruiten compleet.  Daarom worden de portierruiten incl. de bekleding op een zeer vakkundig manier gedemonteerd

3. Aanbrengen van de glasfolie in stofvrije ruimte

De glasfolie wordt aan de binnenzijde geplakt van de autoruiten in een stofvrije ruimte die speciaal is gemaakt voor het beplakken van ruiten. We hadden het al gezegd, kwaliteit staat op nummer 1 bij ons.

4. Drogen in de droogruimte

De geplakte autoruiten worden geplaatst in de droogruimte. Na 45min zijn de ruiten klaar voor stap 5.

5. Afwerking op de snijtafel

Met een speciaal mes worden de randen van de ruit afgewerkt zodat ze niet beschadigd kunnen worden met op en dicht draaien van uw ruit.

Uw ruiten zijn op zo’n manier geplakt en afgewerkt dan de folie onzichtbaar is, het lijkt net alsof het glas van fabriek af getint is. Geen luchtbellen, stofpuntjes of vouwen te zien , gegarandeerd!!

Aan het einde van alle stappen worden de ruiten weer met de zelfde precisie terug gemonteerd.

Automotive:

 

Utiliteitsbouw:

Afbeelding galerij

View the embedded image gallery online at:
https://www.mhglasfolie.nl/index.php/over-ons#sigProId7fde9a4f9f